РІЗНЕ ОБЛАДНАННЯ – РІЗНА ЦІНА

Сьогодні поговоримо про ціну. Наші уважні клієнти, обираючи оптимальний варіант ковдри для себе, помічали та запитували у нас, чому при однакових складових, скажімо, мікрофібра верх та поліефірне волокно, різниться ціна. Ми вирішили розповісти про це вам, адже дійсно цікава тема.

Відповідь дуже проста – різне обладнання дає різну продуктивність, різну кількість «ручних» процесів, а відповідно, ми маємо різну ціну. Якщо цікаво – читайте далі.

Від початку ми мали два типи машин, на яких у нас шилися ковдри. Одна машина, на якій ми шиємо ковдри Comfort, Aloe Vera – дає високу продуктивність. Наші працівники складають відповідні шари тканини та наповнювача. А далі відбувається стібка одночасно по всій ширині виробу. Такій машині доступна проста геометрична стібка без особливих викрутасів. Згодом швачки обробляють краї ковдри, виріб перевіряється відділом контролю якості, пакується і поступає на склад. Подібна технологія дозволяє нам створювати ковдри з доступною ціною. Так, різниця може бути в тому, що тканина верху мікрофібра, має різну щільність, якийсь принт чи просто однотонна, але в цілому такі ковдри +/- в однаковому ціновому діапазоні. 

Крім того, ми маємо обладнання, на якому геть інший принцип виробництва, що займає більше часу. На цих машинах нам вдається створювати об’ємні ковдри з фігурною стібкою. Але на цьому обладнанні багато процесів робиться «вручну», зрозуміло, що подібний спосіб потребує більше часу, а тому врешті виріб виходить дорожчий. На такому обладнанні стібку виконує одна голка, а майбутня ковдра розміщується як тканина на п’яльцях. Цій машині доступна цікава фігурна стібка. Наповнювач тут розміщається на полотні працівниками фабрики. Окремо виконується облямівка. Так ми отримуємо наші Air Dream, Bamboo, Super Soft. Красиві, об’ємні, з вигадливою стібкою.

Навесні 2021 року ми запустили нову виробничу лінію ковдр з новим кардинально іншим обладнанням. Пам’ятаєте нашу Афродіту, Woolly? Ці машини дозволили нам продуктивно працювати зі штучним пухом та іншим наповнювачем. Дозволили автоматизувати більшість процесів виробництва під час створення ковдри. Що дозволило презентувати нові цікаві моделі з геть іншою ціною.

Наша фабрика постійно працює над поліпшенням виробничих процесів. Стежить за новинками промисловості, аби створювати постійно нові такі цікаві колекції з оптимальною ціною. Ми оновлюємо виробничі потужності аби наш текстиль дійсно був найкращим!

IDEIA – Добра Ніч в кожну оселю!

Про щільність ковдр читайте ТУТ.