ЩІЛЬНІСТЬ КОВДРИ ТА ТЕМПЕРАТУРА У СПАЛЬНІ

Питання теплої ковдри набуває все більшої актуальності. Війна, можливі проблеми з опаленням та світлом, спонукають всіх нас шукати варіанти та альтернативи. Холодні зимні ночі сприймаються вже не так, як минулого року.

IDEIA пропонує великий вибір зимових теплих ковдр. Але через напружену ситуацію у країні все частіше постають питання, які чують наші консультанти з різних боків:

  • Який мінус витримає ця ковдра?
  • На яку температуру приміщення розрахована ця модель?
  • Чи буде комфортно спати під цім виробом при 15º градусах?

Відповідаємо:

У світі не існує ковдр, розрахованих на мінусову температуру у приміщення. Все ж таки це не спальний мішок… І так, навіть найбільш затяті туристи у зимню пору при мінусі намагаються дійти до прихистків для туристів, а не спати у наметах. І ми все ж сподіваємось, що до такого критичного стану у нашій країні не дійде.

В залежності від щільності ковдри мають такі властивості:

250 г/м2 – під такою ковдрою буде комфортно у спідній білизні при 20˚С та вище і в теплій піжамі при 18˚С.

300 г/м2 – така ковдра підійде для нічного відпочинку при температурі 18˚С у спідній білизні, та при 15-16˚С в теплій піжамі.

400 г/м2 – підійде для комфортного сну при температурі приміщення нижче 15˚С, але вище 10˚С. Також, при таких показниках тепла у спальні – спати без теплої піжами не рекомендується.

Сподіваємось що наші відповіді вам допоможуть зорієнтуватись та підготуватись до найскладнішої зими в історії нашої країни. Віримо, що впораємось, що наші ковдри допоможуть впоратись та забезпечать комфортний сон цієї зими. А ми й надалі будемо працювати над створенням новинок якісного та комфортного домашнього текстилю.

IDEIA – тепла ніч в кожну оселю.