Як обрати ковдру на зиму. Практичні поради

Минуло спекотне літо, тихесенько заходить на подвір’я осінь. Час подбати про нову ковдру на зиму.

Для того, щоб покупка стала в радість, щоб взимку вам було комфортно, варто розуміти, яка саме ковдра вам потрібна.

Асортимент сучасного домашнього текстилю настільки різноманітний, що дійсно можна заблукати, розгубитись. Тож ловіть, майстер клас з вибору ковдри від IDEIA.

Для того, щоб правильно підібрати ковдру перш за все варто визначити для себе низку пунктів:

  1. Наскільки добре опалення взимку у вашій оселі.

Однозначно, це основний критерій. Яку ковдру обрати багато в чому залежить від того, холодно у вас взимку, чи навпаки дуже спекотно. Є потреба у супер теплій ковдрі, чи достатньо буде всесезонної або, навіть, літньої.

  1. Яким є поріг вашого особистого теплового комфорту.

Дуже важливий фактор. Є люди чутливі до жаркого мікроклімату, є навпаки такі, що весь час мерзнуть. Зрозуміло, що в такому разі людям потрібні ковдри різного рівня теплоти, аби відчувати себе комфортно. Ідеально, коли подружжя на одній хвилі. Якщо не пощастило, існують сімейні комплекти, де у кожного буде власна ковдрочка. Сон мусить бути комфортним, тому це нормально, підбирати індивідуально.

Також зверніть увагу на те, що маленькі діти у своїй більшості відноситься до «жарких», як правило, не потребують аж надто теплих ковдр. Не міряйте по собі, орієнтуйтесь на дитину.

  1. Який бюджет ви вважаєте прийнятним для ковдри.

Так само важливий фактор. Ціни на ковдри є дуже різні. А також, запевняємо, на будь-який бюджет, є своя файна та ідеальна ковдра, що буде комфортна саме вам. Важливо розуміти, скільки ви готові витрати й не сумувати, що якась там не стала доступною. Тільки тоді покупка буде в радість.

  1. Якість пошиття ковдри.

Обов’язково зверніть увагу на цей пункт. Хороша ковдра, яка служитиме не один рік, мусить бути добре прошита, мати етикетку з умовами догляду та даними виробника, мати якісний вистіб, жодних ниток, що стирчать у різні боки, все акуратно та охайно.

Ці пункти є основними. Крім того, є нюанси, вторинні. Які більше впливають на естетичний бік покупок і задовольняють особистісні вподобання покупця.

  1. Принт тканини верху – білі однотонні, принтовані, кольорові, однотонні, але іншого кольору.
  2. Який малюнок має вистіб ковдри.

Так, ми сьогодні вдягаємо на ковдри підковдри, і не видно вистебу чи принтів, але, обравши те, що було до вподоби, ви отримуєте естетичне задоволення, що є дуже важливим для особистого комфорту.

Зауважте, ідеальна ковдра та, якої ви на собі не відчуваєте, під якою вам фізіологічно комфортно.

З IDEIA тепло круглий рік!

Про наповнювач для ковдр штучний пух можна почитати ТУТ.