Чому обирають штучний пух

Багато питань поступає від клієнтів про те, що таке штучний пух, які його властивості, чому така різниця в ціні. Зараз спробуємо все роз’яснити.

В асортименті IDEIA є два основних антиалергенних наповнювачів для ковдр та подушок: силіконові кульки/полотно (офіційна назва поліефірне волокно) та штучний лебединий пух (він на фото, офіційна назва поліефірне мікроволокно високої якості). Попри те, що в основі обох цих наповнювачів один матеріал – поліефірне волокно і силіконова обробка, вони мають відмінні властивості та різняться ціною.

Різниця між цими наповнювачами полягає у товщині волокна та рівні обробки силіконом. Мікроволокно значно тонше і має щільнішу обробку силіконом, що додає йому пружності. На виготовлення мікроволокна необхідно більше часу, а для його розпушування спеціальне сучасне обладнання. Якість мікроволокна (його пружність, м’якість, здатність тримати форму) напряму залежить від того, наскільки добре воно «розчесане». Всі ці процеси збільшують час на виробництво, а відповідно, змінюється і собівартість матеріалу.

Отримувана речовина об’ємніша, насичена повітрям, ніжненька і пружна. Звідси утворюється і більша об’ємність виробів, подушки з таким наповнювачем супер м’які, а ковдри дуже теплі. Вони краще утримують тепло, є фізіологічно комфортними в різні пори року. Між волокнами зберігається більше повітря, забезпечується  природна повітропроникність, не виникає відчуття дискомфорту. Зайва волога і тепло відводяться назовні.

Штучний пух за властивостями м’якості, теплоємності та повітропроникності на 100% відповідає показникам свого натурального аналога. Але при цьому не здатний викликати алергію, подразнення, інші небажані реакції. Саме тому він є ідеальним для людей, схильних до алергії, з чутливою шкірою, з активним потовиділенням.

Цей наповнювач чудово підходить для товарів дитячої лінії. Знову ж – безпечний на 100%, плюс дуже легкий. Ковдри з таким наповнювачем пишні, мало вагомі й не тиснуть на тіло. Допомагають підтримувати оптимальний мікроклімат тіла малюка, який лише адаптується до нових умов навколишнього світу.

Серед колекцій IDEIA наповнювач штучний лебединий пух знаходиться в ковдрах та подушках Super Soft Classic, Super Soft Premium, Air Dream Premium.