Що пошити з шифону

Тонка, ніжна, повітряна, немов хмаринка тканина – ідеальна для літніх образів. Шифон може бути дуже різним і багатогранним. Стильним, романтичним, діловим, ошатним – але це завжди виключно неповторні моделі, здатні вражати та дивувати.

Яскраві сукні у підлогу на кожен день, вечірні сукні, весільні наряди, спідниці, блузи, кардигани тощо. Ну і куди ж без яскравих шифонових шарфиків? Всі жінки нас зрозуміють! Адже ми потребуємо яскравих акцентів.

Сьогоднішня текстильна промисловість пропонує шифон з натуральних та синтетичних волокон. Шовкових, бавовняних, з віскози та поліамідів. Кожен варіант матиме свої переваги. Ціна на тканину буде напряму залежати від складу. Найдорожчими являється натуральний шовк.

Переваги шифону:

  • Чудове драпірування
  • Приємність на дотик
  • Неймовірний зовнішній вигляд
  • Повітропроникність та гігроскопічність
  • Безпечний для здоров’я

Водночас всі кравчині знають, що працювати з шифоном може бути складно, і потребує певного досвіду. Так, все має свій зворотний бік. Втім, якщо ви опануєте цей левел – будь-які найскладніші моделі будуть вам під силу.

На сайті велика кількість шифону у різних кольорах та принтах, натуральний та синтетичний. Заходьте в гості. В IDEIA вам раді.

 

Що пошити зі штапелю можна глянути ТУТ.