ЧИ ПОТРІБЕН НАМАТРАЦНИК

Наматрацник – сучасний атрибут комфортного ліжка. Цей витвір текстильної промисловості набирає все більшої популярності – як у комерційних та оздоровчих закладах, так і у приватному господарству. Якщо ви вже купили цей атрибут сучасного ліжка, то вам точно не потрібно аргументувати його необхідність. А от якщо ви все ще вагаєтесь – цей текст саме для вас.

Наматрацник – що це, та навіщо

Наматрацник – важливий аксесуар сучасної спальні.

Він захищає набагато дорожчий матрац від забруднення, поту та пилу. Наматрацник здатен вберегти матрац від вологи та дитячих несподіванок, якщо має водонепроникну основу. Виріб подовжує термін життя матраца та поліпшує його функціональні властивості, адже має хороший шар наповнення та жорстку основу.

Властивості наматрацника дозволяють скрасити вади матраца, якщо вони є. Його наявність підвищує загальну комфортність нічного відпочинку. Він утримує простирадло від зминання, ковзання по поверхні матрацу.

Наматрацник – додає естетику. Ліжко має більш красивий, охайний вигляд. Адже наматрацник, крім свого прямого призначення – збереження дорогого матрацу, виконує ще одну важливу функцію. Він не дозволяє простирадлу збиватись у грудку.

Конструкція виробу

Верхній бік наматрацника шиється з тканини, яка забезпечує надійне зчеплення простирадла з наматрацником. Простирадло не буде ковзати, зминатись, задиратись. Воно залишиться рівненьким, гладеньким, а ліжко до самого ранку виглядатиме охайно.

Кріплення наматрацника – борти чи бокові резинки.

Звичайний наматрацник має три шари – два шари тканини та наповнювач.

Наматрацник Аквастоп складається з водонепроникної мембрани та махрового полотна.

Тож чи потрібен наматрацник. Більшість каже, що так

Обидва варіанти і звичайний, і аквастоп, додають комфорт нічному відпочинку. Обидва захищають матрац від негативних впливів – забруднення, вологи, механічних подряпин. І звичайний наматрацник, і аквастоп, добре очищаються – їх можна прати в машинці при високій температурі, та коштують значно менше ніж матрац.

Тож більшість покупців вважає, що має сенс витратитися на наматрацник. Це збереже естетику матраца та подовжить термін його експлуатації. Це додасть комфорту під час сну. Це додасть естетики ліжку та спальні.

Про те, як краще захистити матрац в умовах готельного бізнесу, читайте ТУТ.