Модні тканини на купальники

Супермодне літо

Літній відпочинок починається з оновлення гардеробу. Легкі світлі сукні, яскраві сарафани, повітряні блузки, строкаті спідниці, ну і, звичайно ж – купальні костюми. Неможливо уявити літо без нового купального костюма, який повністю відповідає модним течіям сезону.

Девушка в белом цельном купальнике

Купальні тренди 2021 – ваш пропуск на море

Особливість купального моди – привносити нове, не відмовляючись від основ, що вже успішно себе зарекомендували. У 2021 році прогнозується популярність і роздільних і закритих купальних костюмів. Благо дизайнерська думка змогла внести велику різноманітність в ці два основних напрямки, створивши:

  • майо – класичний закритий купальник;
  • бандо – купальний костюм без бретелей на ліфі, представлений в закритому і відкритому вигляді;
  • халтер – костюм з бретельками, що застібаються на шиї, може бути і відкритим, і закритим;
  • пландж – закритий купальний костюм з глибокими вирізами спереду і ззаду;
  • танк – купальник з широкими бретелями, представлений у двох варіація;
  • свім-дрес – «костюм для купання» з обов'язковим атрибутом – спідничкою, пропонується у двох варіантах;
  • бікіні – класичний і найпопулярніший роздільний купальний костюм;
  • монокіні – відкритий купальний костюм з декоративним з'єднанням верхньої та нижньої частини купальника.

Принти та кольори

Купальники с цветными принтами

У 2021 році актуальними вважаються поєднання яскравих кольорів з принтами строгих відтінків. В тренді купальні костюми строгих темних відтінків з яскравими принтами. Застосовуються різні варіації теплих кольорів (червоного, жовтого і їх відтінків) з холодними (синій, холодний зелений, фіолетовий). Стабільно популярними є купальні костюми монохромних поєднань – чорного і білого в різних пропорціях.

В якості принтів не втрачають своїх позицій абстрактні малюнки, штрихування, астрономія і географія. Головна особливість тренду 2021 – стриманість. Принти повинні бути присутніми, але не як основний елемент. Вони повинні підкреслювати, але не затьмарювати...

Великий вибір тканини від ТМ «IDEIA»

ТМ «IDEIA» повністю готова до нового купального сезону. Компанія пропонує великий вибір м'якої, міцної, ніжної та еластичної тканини для купальних костюмів нового сезону.

Біфлекс бежевий і яскраво-блакитний, фіолетовий і кораловий, чорний і білий, жовтий і тілесний. Біфлекс матовий і блискучий. Еластична і легка сучасна тканина. Яка не стримує руху і приємна на дотик.

Великий вибір тканини різних відтінків, розумна цінова політика і високопрофесійний персонал – то, що чекає вас в торговому домі ТМ «IDEIA».

Про тренди тканини 2021 можна глянути ТУТ.