Естетика сну

Як часто ви прокидаєтесь вранці у поганому настрої? Якщо занадто часто, то цей пост для вас. Насправді є дві складових, що допоможуть успішно розв'язати цю проблему.

По-перше, потрібно висипатися. Так, ми все розуміємо: сучасний темп життя, купа питань, які мусимо вирішувати, соцмережі, книги, спілкування… Але все ж ми залежні від сну і змушені приділяти йому належну увагу.

По-друге, потрібно просипатися під хорошою зручною ковдрою, на подушці, підібраній виключно під вас, на гарній постільній білизні. Саме ці елементи складають те, що можна назвати естетикою сну.

Саме вони допомагають максимально розслабитись та міцно заснути, а на ранок відчувати себе бадьорим та повним сил. Саме комфорт постелі дозволяє прокидатись та відчувати задоволення від того, що відпочинок був якісним.

Воно працює на підсвідомому рівні. Торкається емоційних сторін людської натури. Постіль преміумкласу чи простіші комплекти – не так вже й важливо. Головне інше. Ваш текстиль мусить бути гарним, приємним на вигляд та на дотик, охайним і подобатись саме вам.

Ви мусите при одному погляді на нього отримувати естетичне задоволення. Так народжується затишок. Так ви насолоджуєтесь якісним та здоровим сном.

На фото ковдра та подушка з нашої колекції Comfort Standart.

IDEIA знає, що значить комфорт!