ШКІДЛИВІ ПОРАДИ ВІД ДИЗАЙНЕРА

Вітаємо на нашому порталі. На сьогодні ми підібрали для вас декілька "порад", які є украй важливими, якщо ви плануєте оновити інтер'єр кімнати.

Увага! Подальший текст категорично заборонено читати слабовільним особам. Готові ризикнути та ознайомитися? Тоді дивіться далі й не кажіть, що вас не попереджали.

1️⃣ Поміряйте висоту ваших майбутніх штор стрічкою або ниточкою. Як варіант, скажіть, що висота мусить бути стандартна. Але самий клас це простягнути руку вище свого росту зі словами: «Десь ось так...». Адже дизайнери профі, вони вас точно зрозуміють.

2️⃣ Забудьте сказати дизайнеру, що у вас стельовий карниз, і замовте портьєри на люверсах. Запевняємо, вони ідеально повісяться.

3️⃣ Взагалі не зважайте на співвідношення ваги портьєри та обраного карниза. Адже це так класно буквально через декілька днів побачити і штори, і карниз на підлозі. Напевно ж ви все одно планували ремонт відразу після оновлення інтер'єру!

4️⃣ Обираючи штори, неодмінно візьміть з собою всіх своїх подруг та колег. Особливу перевагу віддавайте тим, хто не був у вас вдома. Вам буде забезпечено не один день блукання між рядами тканин, а також маса думок щодо того, яку з них обрати, що з чим поєднати та якими аксесуарами прикрасити. Дуже, дуже різних та суперечливих. Адже подругам краще видно, що вам подобається, що треба та що пасуватиме інтер'єру.

5️⃣ Виперіть ваші штори при температурі 90°С. І тюль, і портьєри. Запевняємо, вам сподобається результат! І вашим шторам. Взагалі не деформуються, жодного разу. Якщо ж ефекту все ж якимось дивом не відбудеться, увімкніть праску на найбільшу можливу температуру. Прасування доконає справу прання при високій температурі, точно вам кажемо!

Як зробити правильно, підкажемо у приват. Звертайтесь!

Який тюль обрати, якщо у вас домашній улюбленець, читайте ТУТ.