ВАШ НАДІЙНИЙ ЗАХИСТ ВІД АЛЕРГІЇ

Алергія захоплює світ. Все частіше чуєш цей діагноз, все більше людей шукають шляхи як знизити ризики та убезпечити себе від коварної недуги. І ніде правди діти, а текстиль цілком може бути причиною, що викликає алергію.

IDEIA не всемогутня, але знизити ризики та у деяких питаннях дійсно може зарадити.

Наволочка аквастоп – мастхев, якщо ви винаймаєте житло і не можете знати, якої якості подушки господарів всередині, та скільки їм років.

Наволочка аквастоп – мастхев, якщо знаєте, що схильні до алергії. Радимо вдягати її навіть на нові подушки аби запобігти рецидиву. Вона забезпечить надійний захист дихальних шляхів. Не дозволить нічому просочитись всередину.

Наволочка аквастоп – мастхев, якщо ви готель чи рекреаційний заклад, який має великий потік клієнтів. І буде відповідально з вашого боку подбати про безпеку клієнтів і заодно захистити власний текстиль. Вона збереже ідеальну чистоту вашого текстилю. Адже наволочку прати значно легше, ніж подушку.

Що дає наволочка аквастоп

По-перше – захистить подушку від неконтрольованої вологи. Філіжанка кави у ліжко не обернеться халепою та катастрофою, при якій доведеться терміново прати та сушити подушку. Достатньо буде замінити наволочки – від комплекту білизни та аквастоп. Немає вологи – знижується ризик утворення всередині кліщів, хвороботворних мікроорганізмів.

По-друге, наволочка аквастоп «не випустить» до ваших дихальних шляхів жоден мікроорганізм. Якщо раптом в подушці щось є – воно там і залишиться. Будьте певні. Таким чином значно знижуючи ризик алергічної реакції.

Бонусом, що виступає на користь такої наволочки є те, що наволочка аквастоп захистить вашу подушку від жіночої фарби. Адже знаємо, свіже фарбування, мокра голова, яскраві кольори – легко передадуться не лише наволочці, а і подушці. Яку випрати значно складніше, ніж наволочку.

Зауважте також, що наволочка аквастоп не може виступати як єдина наволочка. Її використовують тільки в парі з наволочкою комплекту постільної білизни. Подвійний захист – для вас та текстилю. Краса та естетика непорушні.

В нашому асортименті є два варіанти наволочки аквастоп – поліестерна трикотажна наволочка з доступною ціною. А також дорожчий варіант махрової бавовняної наволочки з просоченням аквастоп.

До речі, так само працює і наматрацник аквастоп. Захист матрацу від вологи, захист дихальних шляхів від халепи.

Чому вдягають два наматрацники читайте ТУТ.