Що пошити з мусліну

Муслін останнім часом став фаворитом серед родин, які чекають на малятко, а також вже стали батьками. І цьому є цілком зрозуміла причина. Тоненька, м’яка на дотик, приємна до тіла бавовна з легким ефектом «жатки».

Тож зрозуміло від чого така популярність? Так, весь секрет у тонесенькій бавовні. Муслін насправді дуже м’який, що особливо важливо для чутливої шкіри немовлят. Тож з мусліну шиються ідеальні пелюшки та постільна білизна. Літні багатошарові пледики, які чудово пропускають повітря, дозволяючи шкірі малюка дихати. І навіть теплі ковдрочки, де наявний шар утеплювача.

Ця тканина буде ідеальної для літнього дитячого одягу – сарафани, сукні, шортики, нічні сорочки, панами – та все, що завгодно. Але її полюбляють і дорослі. Адже у справі рятування від спеки всі методи хороші. Тому шикарні сарафани, літні сукні, тунічки оверсайз, легкі невагомі блузи, сорочки, полегшені штани широких моделей, костюми жіночі та чоловічі. Справді ідеальна тканина для літнього часу. Адже натуральна!

І це ще не все! Натуральна бавовна з такими властивостями пластичності ідеально виглядає у якості домашнього текстилю. Не тільки немовлятам подобаються муслінові пледи. Їх шиють і для дорослих. Ефектно виглядають покривала з мусліну, їх теж роблять багатошаровими. А якщо ви прагнете оформити собі в оселі кантрі стиль, з мусліну будуть дуже ефектними штори і декоративні аксесуари. Муслінові підстилки незамінні для пляжного сезону. Адже вони легкі та швидко сохнуть. Цю тканину справді можна назвати універсальною і незамінною.

Ще один безумовний плюс мусліну – це простота догляду. Тканина швидко сохне і не потребує прасування.

В IDEIA допоможуть підібрати муслін або інші тканини на будь-який смак.

Про плюш Minky Dot, ще одну "дитячу" тканину, читайте ТУТ