Подушка для годування

Подушки для годування немовлят впевнено увійшли в наше життя, зробивши його комфортнішим. Пропонуємо розібратися, чи справді вони такі зручні, якими їх позиціонують? Чи варті витрачених коштів? Що дають малюкові та матері?
 
 
Тож перше закономірне питання, яке виникає – навіщо потрібна подушка для годування дитини? Невже не можна нагодувати малюка без додаткових засобів? Відповідь: звісно – можна. Але, можна обходитись і без підгузків, без пральних машин «автомат», без посудомийних машин. Хіба ні? Але ж не хочеться прати руками гору пелюшок? Підгузки роблять життя родин з немовлятами набагато комфортнішими. Теж саме відбувається і з подушками для годування. Вони допомагають прийняти зручне положення як дитині, так і мамі. Підтримують спину, дозволять зайняти положення лежачи чи сидячи, надають змогу укласти дитину на необхідну висоту, частково звільняють руки, дозволяють розслабитись та отримати задоволення від процесу годування. А це є украй важливим. І не має значення, годуєте ви малюка груддю чи з пляшечки. І дитині, і мамі має бути зручно, спокійно, затишно.
 
Подушки для годування є багатофункціональними та стануть у пригоді й при подальшому зростанні дитини. Форма таких подушок буває дуже різноманітною. Довгий гнучкий валик, С-подібні, П-подібні, для одягання на руку – це приблизний перелік можливих варіантів, що пропонуються сучасними виробниками подушок для годування в Україні. Кожна подушка має свої переваги та особливості застосування.
 
 
Так, довжини подушки-валика достатньо аби зручно укласти не лише малюка, а й підтримати спину матері. Стане зручним для сну та відпочинку жінки ще у період очікування маленького дива. При наявності ґудзика або застібки, такий валик стає підтримкою для малюка, коли він опановує сидіння, дозволить розташувати малюка напівлежачи.
 
 
С-подібні подушки невеликі за розміром. Зручні для годування груддю та з пляшечки. Підтримують малюка у зручному положенні. Комфортні під час ігор та опанування навичок сидіння. Охоплюють малюка з трьох боків, не даючи перевертатися та впасти.
 
 
П-подібні подушки – це цікавий варіант для жінки при надії, для годування, для ігор малюка під час зростання. Дозволяють зручно розташувати дитину під час годування, підтримують спину, надають змогу прийняти зручну позу для сну, особливо актуально в останній триместр вагітності.
 
 
Подушки для годування, що вдягаються на руку – є універсальними за розміром та підходять як для природного, так і для штучного вигодовування. Ними можуть користуватися і жінки, і чоловіки (у разі годування з пляшечки). Вони легко, без сторонньої допомоги вдягаються та знімаються. Дозволяють розташувати дитину під правильним кутом. Зменшують навантаження на руку під час колисання малюка. Дбайливо підтримують голівку.
 
Подушки для годування Ідея – це великий вибір форми, розміру, кольору та принту. Вони отримують виключно позитивні відгуки покупців. Безпечні для малечі, виконанні з якісних матеріалів.
 
Купити подушки для годування можна в Інтернет-магазині. Зробіть процес годування малюка комфортним з подушками IDEIA та згадуйте цей період з теплом, ніжністю та усмішкою.