НАВІШУВАННЯ ШТОР – ОДКРОВЕННЯ ВІД ПРОФІ

Багато хто з нас стикався з тим, що доводиться навішувати штори. Заняття не найприємніше, якщо не знати, як це зробити правильно та з найменшими зусиллями. Далі буде дійсно шок-контент і всім слабовільним наполегливо радимо не читати.

Сьогодні ми поговоримо про навішування гачків. І уважний та не слабовільний читач, який пішов читати після нашого попередження, міг помітити один нюанс: навішувати не штору, а гачки.

Багато текстів про штори пишеться на тему довжини та ширини. Так, безумовно, це важливі параметри для створення віконної прикраси, яким варто приділяти увагу на рівні з текстурою, візерунком, кольором. Але не менш важливим є правильно повішати готовий виріб, аби все мало пристойний вигляд і радувало око.

Як би ми робили це, до цієї статті? Тягнули табуреточку чи драбину, встановлювали хитку конструкцію, залазили на неї зі шторним виробом у руках. (Комусь би навіть вдалось загнати туди, на конструкцію, чоловіка), а далі з руками, що німіють від «зручного» смертовбивчого положення, згадуючи всіх предків, так-сяк чіпляли б петлі шторної тасьми за що прийдеться, бо х хто там буде дивитись, яка між ними відстань та гачок то чи стрічка, аби висіло.

І це буде неправильно.

Адже, виявляється, є набагато простіший та культурніший спосіб це зробити.

Крок 1

Зніміть гачки з гардини

Крок 2

Стягніть тасьму на шторі до необхідної ширини. Розправте всі складки

Крок 3

Надягніть гачки на петлі тасьми з інтервалом 10 см один від одного, якщо тюль легкий, або 5-7 см, якщо тканина важка. Не нехтуйте цим інтервалом, якщо хочете, щоб тканина не провисала і файно виглядала на вікнах.

Крок 4

Встаньте на драбину та заводьте гачки в полози, або вдягайте кільця на трубу

Все. Уявіть собі, жодних онімілих рук, безкінечно задраної голівоньки, штрикання у ті гачки, аби влучити. І відразу же постає питання: «А що так можна було?»

Тепер не дякуйте. Ваше життя точно більше не буде таким, як раніше.

Просто звертайтесь до професіоналів, ми допоможемо.

Про текстильну моду 80-х читайте ТУТ.