СУПЕР ТЕПЛІ КОВДРИ ДЛЯ ХОЛОДНОЇ ЗИМИ

Одне з найпопулярніших питань сьогодення – питання про особливо теплі ковдри. Адже прогнозується, що зима може стати холодною. Тож нижче ми зробили для вас огляд таких ковдр. Хтось вже їх замовляє, хтось вивчає питання, плануючи покупки.

В асортименті IDEIA є декілька варіантів ковдр з щільністю вищою, ніж звичайна. Якщо у більшості зимових та всесезонних ковдр це буде 300 г/м2, то в особливо теплих щільність сягає 400 г /м2. І таких моделей у нас п’ять:

  • універсальна ковдра Зима/Літо;
  • двошарова ковдра Air Dream Exclusive;
  • супертепла ковдра Woolly;
  • двошарова Wool Premium;
  • оригінальна ковдра Popcorn.

Це якісні, гарного вигляду, з відмінними теплоізоляційними властивостями вироби, які неодмінно знадобляться цією зимою.

Ковдра всесезонна Зима/Літо 4 Seasons

Родзинка асортименту – ковдра всесезонна Зима/Літо 4 Seasons. Складається з двох виробів:

  • тоненької літньої ковдри з щільність 100 г/м2;
  • та всесезонної з щільністю 300 г/м2.

Ковдри можна з’єднати між собою, на куточках є спеціальні застібки, та отримати супертеплий виріб, що зігріє у найхолоднішу пору року, найморознішої зими. На куточках цієї моделі є спеціальні карабіни – вони й дозволяють об’єднати обидва вироби в супер теплий варіант для холодного періоду року з щільністю 400 г/м2.

Двошарова ковдра Air Dream Exclusive.

Двошарова ковдра Air Dream Exclusive – це єдиний, зшитий між собою з двох шарів виріб. Кожен шар має щільність по 200 г/м2. Разом виходить особливо тепла якісно прошита ковдра. Додайте сюди повітряну подушку між шарами, що значно збільшує теплоємність, і виходить особливо теплий варіант ковдри з щільністю 400 г/м2

Ковдра пошита з якісних сучасних матеріалів. Вона не просто супертепла, але й красива та практична.

Ковдра Woolly

Ковдра Woolly – це одна з останніх розробок ТМ IDEIA. Шилась на новому сучасному обладнанні. Що дало нам змогу значно знизити собівартість виробу і при цьому додати більший шар наповнювача. Ковдра прошита наскрізь, що дозволило надійно закріпити наповнювач всередині, не даючи йому змоги мігрувати. Ця ковдра теж має щільність 400 г/м2. Але у складі наповнювача є 30% вовни, яка тепліша за відчуттям. 70% - це поліефірне волокно, оброблене силіконом. 

Ковдра Wool Premium

Ковдра Wool Premium – елітний варіант ковдри, яка є повністю натуральною. Тут верх виготовлений з італійської бавовни перкаль, тому ковдра буде хрустіти, а всередині, як наповнювач, використовується чиста відбілена та вичесана овеча вовна без домішок. Ця ковдра теж двошарова. Кожен шар має щільність 200 г/м2. А в сумі з наповнювачем овеча вовна та повітряною подушкою – ця ковдра буде найтепліша з усього асортименту.

Ковдра Popcorn

Ковдра Popcorn – ексклюзив від ТМ IDEIA. Як наповнювач використовується композитний матеріал – 80% поліефірного та 20% кукурудзяного волокна. Щільність виробу також 400 г/м2.

Подібне співвідношення матеріалів в наповнювачі надають йому антибактеріальні та антиалергенні властивості. Завдяки композитному наповнювачу забезпечується необхідний повітрообмін – відводячи від тіла сплячої людини вологу, що виробляється організмом під час сну. Ковдра Popcorn м’яка, тепла, об’ємна. Вона оптимально поєднує естетичні та практичні властивості. Вона буде підтримувати комфортну температуру тіла людини при різному температурному режимі. 

Супер теплі ковдри - це тепла ніч в кожну оселю, це завжди якісні товари, незалежно від того, який саме варіант ви обираєте. Добре прошиті, з високими показниками теплоємності.

Про те, чому ковдри ІДЕЯ - чудовий вибір, можна почитати ТУТ.