Йога як стиль життя

Речі, що нас оточують, визначають всю суть того, що відбувається навколо. Задають тон настрою і вносять корективи у потік наших думок. Кухонний стіл і робочий стіл, попри спільність назви, задають геть протилежні напрямки думок. І, хоча, можна поставити робочий ноутбук на кухонний стіл – продуктивність такої роботи буде значно нижчою.

Правильно підібрані аксесуари створюють необхідну атмосферу. Правильна атмосфера економить зусилля, усуває внутрішню боротьбу, створює течію в потрібному напрямку.

Аксесуари для йоги – не атрибут, а можливість створення специфічних особливих умов. Вплив на внутрішній світ людини через атмосферу речей, які не мають побутового сенсу. Килимок для йоги, ароматичні куріння, чотки, подушка для йоги – речі, безглузді у повсякденному житті. Водночас це речі, які надають чіткий і однозначний орієнтир нашій підсвідомості лише своєю наявністю.

Йога – це не комплекс психофізичних вправ. Це особливий шлях, стиль життя. Буденність, своїм оглушливим гомоном, збиває того, хто йде, зі шляху. Змушує забути, заважає зосередитися, не дає розслабитися і хоч на мить відійти від рутини буднів. Аксесуари для йоги – це допомога. Підручні засоби, що відганяють буденність та формують неповторну атмосферу гармонії.

Мета роботи ТМ «IDEIA» - комфорт наших клієнтів. Наш асортимент несе відпочинок тілу і душі. І ми не могли обійти стороною таку важливу частину життя, як духовне та фізичне самовдосконалення. Пропонуємо великий вибір подушок для йоги. І нехай ваша медитація буде успішною!

Детальніше про подушки для йоги можна почитати ТУТ.