ЧОМУ обирають ПОКРИВАЛА Стиль CUBE

Серед асортименту ідейних покривал та пледів колекція Стиль CUBE та Стиль Люкс є бестселерами. Ми постійно їх відшиваємо великими партіями. Вони затребуванні в наших реальних магазинах, їх постійно замовляють гуртові клієнти, швидко розкуповуються в Інтернет-магазині. Тож, якщо на сайті немає кольору, який вам сподобався чи розміру, який потрібен – треба моніторити. Незабаром він з’явиться, але, головне, не упустити ту мить, коли він є, і коли його вже немає.

Тож чому ці покривала такі популярні?

  1. Стильний, елегантний, вишуканий вигляд

Так, покривала з цієї колекції насправді виглядають дуже ефектно. Над створенням кольорової палітри працювали досвідченні дизайнери, підбирали пару з модних розцвіток. Покривала двобічні. У кожного є свій темний та світлий бік. І кожен з них є повністю рівноцінним. Тож по суті, ви маєте змогу застеляти своє ліжко за настроєм одним чи іншим кольором нагору.

  1. Практичний догляд

Покривала Стиль дуже прості у догляді. Легко входять у пральну машину, не всотують воду, швидко сохнуть. Верх пошито з міцної зносостійкої мікрофібри. Яка не втрачає колір та не покривається ковтунцями. Його не треба прасувати після прання. А головне, ви можете на ньому сидіти, лежати, читати, дивитись фільми, валятись з ноутом і йому від цього нічого не буде.

Таке покривало служитиме не один рік і буде радувати своїх господарів гарним зовнішнім виглядом.

  1. Доступна ціна

Сучасні матеріали та новітнє обладнанні дозволили нам створити колекцію стильних покривал за цілком доступною ціною. Вам не доведеться сплачувати всі гроші світу, аби прикрасити своє ліжко.

  1. Велика розмірна сітка

Покривала представлені різними розмірами, тож реально підібрати варіант майже на будь-яке ліжко. Можна зробити цікавий акцент, загорнувши край покривала, демонструючи контрастний колір. Можна підібрати розмір упритул, або щоб звисали краї. Ваше ліжко буде шикарним з покривалами Стиль.

  1. Багатофункціональність

У разі потреби покривало стає класною літньої ковдрою. Адже воно легке, має незначний шар наповнювача, повітропроникне та приємне до тіла.

IDEIA знається на практичних і стильних речах. Звертайтесь!

Детальний опис товарів можна глянути в описанні.