НЕЗРІВНЯНА НІЖНІСТЮ ГІПЮРІВ

Гіпюр – неймовірно гарна тканина, що поєднує в собі об’ємну та опуклу вишивку. Основою гіпюрів, як правило, виступає прозора / напівпрозора сітка. Тому ця тканина тоненька, а завдяки візерунку вишивки – дуже красива.

Застосовується  ця тканина для створення вечірніх суконь, але і шторний текстиль радо прибрав його до своїх рук. Адже гіпюрові тканини на вікнах виглядають неповторно ефектно та романтично.

Гіпюр – це завжди ніжно, завжди вишукано, завжди розкішно. Батьківщиною тканини є Італія. І довгий час виготовлявся гіпюр з шовкових, лляних або бавовняних ниток. Оскільки процес виробництва займав багато часу, тканина була дуже дорогою, і доступною далеко не кожній жінці. Сучасний світ змінився кардинально. Набрали сили поліестер та віскоза, що зробило гіпюр доступним всім охочим.

Шторний гіпюр це тканина, що має багато переваг при оформлені інтер'єра:

  • Естетичність. Речі, які прикрашені гіпюровим візерунком, є гарними та вишуканими. Гіпюру під силу створення найшикарніших образів.
  • Прозорість. Завдяки сітчастій основі, гіпюр дихає, що сприяє підвищеному повітрообміну. Не буде перешкоджати доступу свіжого повітря та світла.
  • Легкість. Тканина не обтяжує інтер’єр та простір. Вона справді легка, пластична, красива у драпірування. Гіпюр ідеальний для романтичних образів і стане справжньою прикрасою інтер’єру.
  • Універсальність. Сучасна легка промисловість пропонує безліч варіантів гіпюру для оформлення шторних проєктів. Візерунки різного рівня складності, різні мотиви мережива, різні кольори. Крім того, гіпюр застосовується не тільки як тюль для шторних проєктів, а і в декорі інтер'єру для дому.

Все це допомагає створити особливий затишок в оселі. Зробити її неповторною, виключно вашою.

Як обрати тканину компаньйон читайте ТУТ.