НАЙКРАЩЕ ДЛЯ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ: як захистити текстиль

Асортимент української торгової марки ІДЕЯ – ефектне поєднання високої якості та розумної ціни. Перелік товарів включає як продукцію для дому, так і для бізнесу. Шикарна білосніжна постільна білизна, приємна на вигляд та на дотик махрова продукція, елітні ковдри, найкращі найм'якіші подушки, широкий вибір  різноманітних аксесуарів, спеціально розроблених для готельного бізнесу – те, що дозволяє товарам IDEIA мати попит та залишатися на висоті.

НА СТРАЖІ ЯКОСТІ, ЧИСТОТИ ТА ЕСТЕТИКИ

Якість будь-якої продукції потребує ефективного захисту. Кожен готель, який себе поважає, не скупиться на придбанні хороших матраців, подушок, іншої продукції для спалень. Однак ця якість потребує особливого відношення, якого не варто очікувати від постояльців.

Подвійний захист матраців – наматрацники аквастоп та стьобаний – оригінальне вирішення питання.

Безпосередньо на матрац одягається водонепроникний наматрацник. Він захистить виріб від усіляких неприємних випадковостей та недбалого ставлення гостя. Він продовжить термін активної експлуатації матраца, не допустить передчасного зниження його первинної якості.

Стьобаний наматрацник – надівається зверху на матрац з наматрацником аквастоп. Це гарантує найвищий рівень комфорту. Створить умови, необхідні для повноцінного відпочинку. Гарантує позитивні спогади та хороші відгуки про заклад.

Торгова марка IDEIA надасть найширший вибір моделей наматрацників обох видів. В наявності вироби різних розмірів, з різними способами кріплення та різним ступенем захисту та комфорту. До уваги зацікавлених сторін пропонуються вироби з приємних на вигляд та на дотик антиалергенних матеріалів. Є моделі на еластичних стрічках та з бортами, що повністю закривають матрац – як зверху, так і з боків.

ПОДУМАТИ ПРО ПОДУШКУ

Хороший нічний відпочинок – це не тільки висока якість матраца, для захисту якого більшість готелів вже давно застосовують два види наматрацників. Гарний сон – це також подушка. Її властивості вимагають активного захисту. Вона схильна не тільки до випадковостей, з якими іноді доводиться мати справу матрацу. Під час сну людина виробляє велику кількість вологи, від якої необхідно вберегти такий важливий виріб.

Два шари наволочок, як і у випадку з матрацом, допоможуть упоратися з цією проблемою.

Наволочка аквастоп захистить подушку від вологи, запахів та поту. Вона збереже початкову форму та колір виробу. Її можна прати в машині за високої температури. Зверху на подушку з наволочкою аквастоп надівається біла бавовняна наволочка. Це забезпечує високий рівень комфорту, витончений зовнішній вигляд, відчуття незабутнього відпочинку та дбайливого ставлення до клієнта.

IDEIA пропонує великий вибір наволочок – звичайних та аквастоп. Грамотно комбінуючи їх властивості, будь-який готельний заклад створить позитивний імідж, отримає море позитивних відгуків від задоволених клієнтів.

Вся продукція для готельного бізнесу представлена ​​в широкому асортименті. Є великий вибір розмірів та моделей. Вся продукція виготовляється з якісного, приємного на вигляд та на дотик, безпечного для здоров'я матеріалу. Пропонується гнучкий підхід до формування партій – продукція продається в роздріб, дрібним та великим гуртом. У разі придбання великих партій діють найвигідніші додаткові знижки.

Замовляйте в IDEIA та задоволені клієнти вам гарантовані!