ЛІТНЯ КОВДРА – КОМФОРТ У МІЖСЕЗОННЯ і НЕ ТІЛЬКИ

Літні ковдри – особлива категорія сезонного товару. Сьогодні розповідаємо, що це значить, кому потрібні, коли купляти. Розглядаємо на прикладі колекцій нашої торгової марки IDEIA.

Застосування літньої ковдри буде актуальним в період міжсезоння, коли під теплою зимовою людині вже не комфортно, але і взяти легке махрове простирадло на ніч ще ранувато. Тобто квітень, травень, червень – ідеально для цього товару. Липень та серпень – залежить від регіону, в якому ви проживаєте. А от вересень та половина жовтня – аналогічно, точно ок для неї. Зрозуміло, що багато залежить також від того, який клімат саме у вашому регіоні. А також від того, чи спекотним вдалось літо. Буває дуже по-різному, а іноді й жаркий південь нашої країни потребує чогось такого, аби комфортно спалось вночі.

Як правило, літні ковдри у 2-2,5 раза тонші, ніж зимові. Мають щільність наповнювача 100-150 г/м2, в залежності від моделі. В той час як всесезонні та особливо теплі це буде 300-400 г/м2. Переважна більшість літніх ковдр у нашому асортименті мають щільність 150 г/м2. Більшість колекцій, розроблених IDEIA мають варіант всесезонної та літньої ковдри. Аби можна було обрати варіант до пари, якщо у вас є таке бажання.

Обирайте свою колекцію та свою літню ковдру, аби відчувати себе комфортно, в будь-яку пору року. Адже зараз якраз триває сезон літніх ковдр.

IDEIA – комфортний сон гарантовано.