Тканина на купальник

Літо - чарівна пора. Його чекають, прагнуть, про нього мріють. Але, водночас, на цей час припадає певний пласт турбот, головна з яких – влаштувати якісний відпочинок. Прохолодне море, спекотне сонце, жовтий пісок – важливі елементи відпочинку. А, ні, забули згадати про купальники! Адже саме вони є неодмінним атрибутом літнього сезону.

Аби спростити життя своїм клієнтам, IDEIA зробила огляд модних луків купальників сезону 2020. Тож, який колір або принт обрати, аби виглядати модно та стильно? Якому фасону віддати перевагу? Про все це нижче.

Розпочнемо з кольорів та принтів біфлексу. Знамениті на весь світ модельєри у своїх Swim-колекціях пропонують обирати завжди стильний чорний колір, модний колір шоколаду та його похідні, а також яскравий помаранчевий і жовтий. Особливу увагу у сезоні 2020 було приділено блискучим «металевим» тканинам. Якщо ви віддаєте перевагу пастельним кольорам – теж не проблема. Вони в тренді.

Щодо принтів, то тут – велика кількість варіантів. У фаворі дизайнерів на показах були анімалістичні візерунки, тропіки, тай-дай, квітчасті малюнки, смуги. Погодьтесь, подібне розмаїття здатне задовольнити найвибагливіший смак. Дозволить створити чарівні й ніжні образи та підкреслити вашу індивідуальність.

Окремої уваги заслуговують безпосередньо моделі купальників. Їх дизайнерами колекцій теж було представлено велику кількість. Бікіні та суцільні купальники, варіанти на одне плече (асиметрія знову в моді), ретро моделі з високою посадкою, на противагу їм – тонкі стринги, або, скажімо, трусики з високими вирізами на стегнах. Серед модних фасонів багато варіантів з зав’язками та переплетінням на животі та під грудьми, а також з вузлами попереду. Доволі цікаво та стильно виглядають роздільні купальники з довгими рукавами. Було представлено варіанти з відкритими плечима та високими топами. Гламурний та водночас стильний образ модним купальникам сезону 2020 додають волани, оборки та рюші. Є цікаві варіанти купальників монокіні, де сам фасон, ніби, суцільний, але наявні вирізи на животі, спині, боках – створюють ефект роздільного крою.

Окремим атрибутом трендових пропозицій стала фурнітура для купальників, зокрема, кільця. Блискучі, вони додають всьому образу гламурності та певного кокетства. Бахрома – робить образ модниці доволі сексуальним. Ефектно виглядають варіанти купальників, прикрашених бісером.

Як видно, літо обіцяє бути яскравим, блискучим, життєрадісним та неповторним. Головне, обрати те, що до смаку саме вам, та створити свій неповторний лук. Інтернет-магазин ideia.ua допоможе створити індивідуальний образ. В асортименті магазину великий перелік тканин для купальників. Різних кольорів, з різними модними принтами. Замовити та купити біфлекс можна онлайн, обравши зручний для вас спосіб доставки. Працюємо по всій Україні. Тканини IDEIA – це надійна якість і доступна ціна, це можливість купити тканину для купальника роздрібно.

Будь унікальною, будь з Ідея!